MVT Arnhem
Jaar van de Mantelzorg - doe mee!
JAAR VAN DE MANTELZORG

JAAR VAN DE MANTELZORG

Op woensdagavond 1 maart is het onderwerp Mantelzorg besproken in de Raadsvergadering. Tijdens een open gesprek zijn Arnhemse mantelzorgers, ketenpartners en MVT in gesprek gegaan met raadsleden. Dit gesprek vond plaats naar aanleiding van een onderzoek wat in 2022 is uitgevoerd naar mantelzorg in de Gemeente Arnhem.

We kijken terug op een waardevol gesprek waarin het belang van goede mantelzorgondersteuning nogmaals is benadrukt. De gemeente wil graag dat Arnhem een mantelzorgvriendelijke stad wordt, daarom zal 1 maart 2023 t/m 1 maart 2024 het jaar van de mantelzorg zijn. In dit jaar worden diverse activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers, maar ook voor werkgevers, scholen en sportverenigingen. Hou onze website en nieuwsbrieven in de gaten over onze invulling van het Jaar van de Mantelzorg.

Benieuwd naar het onderzoek dat in de raad besproken is? Je kunt deze teruglezen via onderstaande link.

ONDERZOEK COMBINEREN MANTELZORG

ONDERZOEK COMBINEREN MANTELZORG

Hoe combineer jij jouw mantelzorgtaken met andere activiteiten zoals werk, vrijwilligerswerk of studie? Of lukt het je niet altijd om te doen wat je graag zou willen? We horen graag jouw ervaringen via de vragenlijst in de link. De resultaten delen we op ons symposium voor werkgevers op 1 juni, een onderdeel van het jaar van de mantelzorg. Help jij mee door de vragenlijst in te vullen?

WIE WIL JIJ IN HET ZONNETJE ZETTEN?

WIE WIL JIJ IN HET ZONNETJE ZETTEN?

Kun jij jouw mantelzorgtaken goed combineren met werk of school omdat jouw werkgever of onderwijsinstelling een goed voorbeeld is voor andere organisaties in de stad? We willen graag horen welke organisaties goed bezig zijn zodat wij ze in het zonnetje kunnen zetten.
Deel jij je ervaring met ons? We overleggen altijd eerst samen wat een leuke manier is om je verhaal te delen.

   

Bekijk de webversie


© 2023 MVT Arnhem