MVT Arnhem
DE WEEK VAN DE JONGE MANTELZORGER KOMT ERAAN!
WEEK VAN DE JONGE MANTELZORGER

WEEK VAN DE JONGE MANTELZORGER

Van 1 tot en met 7 juni is het de ‘Week van de Jonge Mantelzorger’. In deze week gaan we jou, omdat je een Arnhemse Jonge Mantelzorger bent, in het zonnetje zetten. Jij bent #NietTeMissen.

Kadootje!
Je mag een kadootje uitkiezen! Er is keuze uit iets leuks, lekkers of leerzaams. Wees er snel bij want voor sommige keuzes zijn beperkt plekken beschikbaar! En ken je een andere jonge mantelzorger? Deel dan dit bericht. Dan kan hij, zij of hen ook een cadeautje uitzoeken.

Nieuwsgierig? Ga snel naar onze speciale website pagina. Je kan je keuze t/m vrijdag 14 mei doorgeven!

EN WE HEBBEN MEER…

Omdat jij jonge mantelzorger bent mogen wij nog een kadootje geven. In samenwerking met de gemeente Arnhem mogen alle jonge mantelzorgers het hele jaar door 1x een speciaal mantelzorgcompliment aanvragen. Dit compliment is speciaal voor jou bedoeld, omdat jij opgroeit met zorg. Het is een kadokaart van maar liefst € 50,- euro. Heb je deze nog niet aangevraagd in 2023? Vraag dan aan met de onderstaande link

WIL JE MEER WETEN EN/ OF WIL JE HULP?

Wij weten dat het hebben van iemand in je directe omgeving met een ziekte, verslaving of ouder(s), broer of zus met een beperking kan leiden tot stress en spanning thuis. Het heeft invloed op jouw ontwikkeling en jouw leven.
Om te voorkomen dat jezelf in de problemen raakt hebben we een speciaal deel over én voor jonge mantelzorgers vol met informatie. En wij kennen allerlei professionals die je hier persoonlijk bij kunnen helpen.
Heb je vragen of behoefte aan iemand die met je meedenkt, dan kun je altijd bij ons terecht. Bel 026 370 35 40 of mail naar info@mvtarnhem.nl.

   

Bekijk de webversie


© 2023 MVT Arnhem